lördag 25 december 2010

Hur otur kan man ha!?

Ujuj, så mycket har hänt denna vecka, både bra och dåliga saker.. De dåliga har nog majoritet. Har under en  EN vecka ensam hemma (ensam med pojkvän) lyckats:
  • Förstöra duschdrapperiet, fått det lagat av Benny
  • Haft sönder mammas ena vindrutetorkare
  • Lyckats få dit det igen med hjälp av en snäll man efter att ha knackat dörr
  • Pajat en liten sak på vedspisen, Benny lagade den, igen
  • Glömt tömma kattlådan EN gång vilket gjorde så att katten pissade inne
  • Råkat tappa bort katten ute i två dygn tills jag och Benny lyckligtvis hörde hans jamande och kunde få in honom i huset
  • Fixde vaniljsås med för mycket pulver = blev en enda klump xD
  • Tagit slut  på nästan all tidningspapper att elda med så använder glatt sämre papper nu
  • Lyckats få proppen att gå i köket så vi blev tvungna att gå ut i kylan  till proppskåpet för att byta propp (detta hände TVÅ gånger dessutom)
  • Glömde fylla på hundarnas vattenskål en dag, så blev väckt av ena hunden tiiiiiidigt på morgonen x)
  • Pajat två bilar -_-
Har även varit mycket dåligt med sömn på nätterna pga att hundarna har gnällt, oftast över ingenting. Har dessutom vaknat till ett 9 gradigt varmt (?) hus två dagar, 13 resten.. men vi löste det och vi lever.

 Vi har även med om en jäkligt kall vinter, så kall att min bil fryst (se vad för lite glykol kan göra..) - körde en sträcka på max temperatur/kokande, tills vi fick hjälp efter att ha knackat på 2 dörrar, lämnat bilen där över natten och körde den nästan hela vägen hem dagen efter (2,5 km hemifrån), men pga osäkerhet blev vi tvungna att lämna kvar den där. Skulle kommande dag bogsera hem den med mammas bil. Skulle backa närmre bilen men den kom inte så långt.. PAJ! Drivknutsaxelmojen gick sönder, så den bilen kom inte långt den heller. -_- Min bil trasig, mammas bil trasig.

Pga av dessa händelser, mest med bilen/arna, blev julklappsköpen sena och vissa hans till och med inte med :$ Benny blev strandsatt hos mig längre än planerat, vilket var både bra och mindre bra, men det löste sig^^

Det var det mesta. Självklart har det hänt massa bra och roliga saker också, men den listan hade blivit för lång! Men vi lever som sagt i alla fall, och i morgon kväll kommer mamma o de andra hem igen och dåå lämnar jag detta otursbringande ställe och bor med Benny och i lägenheten! haha. Usch och fy på denna vecka! Undrar vad mamma ska säga..

Nu är det städning som gäller så att Benny kanske kan komma hit. Hans föräldrars bil är dessutom trasig den med så den kan helst bara köra kortare sträckor. Juste, Benny har även fått stå ut med sin hund-och kattallergi stackarn. Är så himla tacksam över all hjälp jag fått av dig, sötnös! <3

~*Milla*~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar