tisdag 18 oktober 2011

Försöka går ju

Jag är så otroligt lat! Vet inte vad som har hänt. Eller jo, min motivation till plugget är borta, och det jag gör känns inge kul längre.

Blir bekväm här i lägenheten, jag har ju allt här (om jag har handlat d.v.s.). Till och med att gå till bussen känns jobbigt, och det är ju inte ens långt.

Valde dessutom att slänga in underkläder och vanliga kläder i samma tvättmaskin idag, då behöver jag bara gå ner och upp för trapporna 3 gånger (lämna tvätt, flytta tvätt till torktumlare, hämta tvätt) i stället för 6 gånger. Det gäller att spara på stegen, inte slita så mycket på skorna. Haha. Fast idag hade det faktiskt lite med tiden att göra också, hade inte hunnit mer än 1½ maskin innan träningen ändå.

Man borde väll förresten inte bli allt för lat om man samtidigt tränar? Det har jag hört i alla fall. Kanske bör man kombinera träning med sömn också, hmm.. då är det kört ;) Och allt är Bennys fel, haha ;D

Försöker intala mig att jag kommer blir mindre lat när/OM jag kommer in på lärarlinjen i Stockholm till våren. Ingenting blir visserligen lättare, måste hitta en bostad inte allt för långt bort från skolan och inte allt för dyr. Puggtiden är på fyra år så det är längre än denna utbildning.. förhoppningsvis roligare. Det känns i alla fall bra med lärare. Då vet jag åtminstonde vad jag blir efter utbildningen, till skillnad från nu.

Så, intalar mig själv att allt blir bättre efter november då svaren inför vårterminen kommer. Hoppas på ett positivt svaaar.

Nu är jag hungrig ju.

~*Milla*~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar