onsdag 30 november 2011

Lång dag, långa möjligheter (?)

En lååångt och jobbig dag. Mest jobbig för att den har varit så seg, men också för att den har varit lång. Det är konstigt hur samma antal timmar kan kännas olika från dag till dag. Intressant..

Måste säga att det är svårt att vara 8-9 pers som ska komma på EN bra problemställning d.v.s. ett par meningar. Alla säger olika, "hej" byts ut mot "hallå" etc., och tiden går allmänt långsamt. 9-15 satt vi där, med en timmes lunch också - får inte glömma det! Ujuj..

16.00 blev det cirkelgym, vilket var riktigt jobbigt, men suuuperkul! Kommer kännas i kroppen i morgon. Återigen kommer skinkor in i bilden... Vad heter det... knäböj? 90- grader? Ni vet. Man känner sig så snygg med rak rygg, lång hals, och väldigt böjda ben. Det resulterar liksom i att rumpan putar ut väldigt mycket, tycker man. Hoppas det känns värre än vad det är, för OM det skulle vars så så tänker jag då inte vara vänd mot glasfönstret nästa gång (den ut mot resten av gymmarna.. heter det "gymmare"? Ett konstigt ord i så fall).
Gråter redan inför i morgon, och håller tummarna för att jag kommer kunna stå på benen.

Ojoj, sex and the city på tv. Det är kul att se trots att man redan sett avsnitten. Lite underhållande sådär på kvällen innan läggdags.
Får inte glömma att det var kvällskurs också, 17.15- 19.45. Det var det som gjorde dagen så lång.

End.

~*Milla*~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar