lördag 11 december 2010

Lördagkväll

Sitter här hemma, nu i E-tuna, i min ensamhet och äter chilinötter och tänker på flytten på onsdag. Blir allt mer spännande ju närmare den 15e det blir. Mamma, syster och lillebror åker till Arlanda i natt kl 02.00 för att ta flyget till Egypten. Blir inte så ensamt här hemma som vi trott från början, tack vare att pappa kom hem idag^^Han ska hjälpa mig med flytten på onsdag och torsdag, få alla möbler på plats i alla fall. Törs inte köra släpet själv :$ Bärhjälp får vi av Veronicas snälla pojkvän Micke, sedan efterlyses en till snäll och stark människa. Jag ska nog hitta någon :)

Satt och tänkte på att denna vecka kommer bli helt annorlunda mot alla andra som varit. En ny kurs startar på måndag, och så är det detta med flytten (ska inte säga ordet "flytt" mer nu). Inte tokigt alls, ska bli skönt med en ny start, eller vad man kan kalla det.

Julklappar måste inhandlas också! Har en halvklar, men det räcker inte så långt. Blir visserligen inte så många julisar i år, men jag måste fortfarande fixa fram de få.

Nu då? Lite king.com för att fördriva tiden? Packa lite kanske, sommarkläder som inte används nu? Alltid kommer man på någonting :)
Jul i Anderslunda. Synd att tomtens
ansikte inte syns bara. haha

~*Milla*~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar