måndag 27 juni 2011

Jobba, sova, äta, jobba, sova, äta...

Jobbpasset i lördags gick bättre än förväntat, 21.30 - 07.00. Trodde jag skulle bli sjukt trött, men det visade sig att Bennys annars sena nätter/tidiga morgnar (som han så fint dragit in mig i) gjorde sig väldigt bra till just detta nattpass. Kommer jobba natt varannan i sommar, med en liten uppvärmning igår kan man säga. Midsommardagen, röd dag... $$$ !! Allt är kul när man vet att man tjänar pengar ;)

Så vi var hemma ungefär 07.15, duschade snabbt av oss och gick sen och la oss. Trots att vi var väldigt trötta tog det ett tag att somna. Sov till ett då vi segt gick upp. Tittade på film och kände oss allmänt slöa. Vi hade pratat om/bestämt att vi skulle hitta på någonting idag (söndag) , dels för att det var väldigt fint väder när vi cyklade hem från jobbet, men så blev inte fallet. Men tycker det är okej att sega lite ibland också. I alla fall så ringde jobbet vid 19.00 igen, söndag. Bad oss jobba. Så nu har vi ganska nylgen kommit hem efter ett 7 timmars nattpass, 20.00 - 03.00 (han bad oss jobba till 06.00 men vi kunde förhandla lite, ingen av oss kände för ett 10 timmars pass till...).

Ska låta Benny äta upp sina nudlar ("ovanligt" nog var han hungrig när vi kom hem ;P), sen borsta tänderna och sen ska vi gå och lägga oss, och jag tänker INTE ställa någon klocka på larm. Håller nästan tummarna för att jobbet inte ringer senare under dagen (måndag) heller, riktiga schemat börjar trots allt inte förrän på söndag den 3:e.

Godnatt/godmorgon, välj själv, hähä.

~*Milla*~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar