fredag 23 mars 2012

Lillebror på besök

Det är fredag, klockan är 20.45 i just denna stund, och Benny är fortfarande i skolan... Jag hade kunnat vara hur ensam som helst, ätit middag sjlälv, fördrivit tiden själv och haft jättetråkigt... om det inte vore för min älskade lillebror. Mötte honom vid bussterminalen tidigare idag och efter det har vi vandrat omkring i hela Stockholm känns det som :P Skulle till Norrmalmstorg för att få (gratis) glass av GB - våren nyheter stod de tydligen och delade ut. Men glassarna var slut när vi kom fram, så det fanns inte så mycket annat att göra än att gå tillbaka. Behöver inte nämna alla gator vi gick på eller de affärer vi gick in i, men man skulle kunna sammanfatta det med onda fötter.

Väl hemma fixade vi mat - kött, ris, stekta chaminjoner och tomat - och nu vilar vi våra stackars fötter och mätta magar framför tv/dator. Även om Kevin sitter och spelar så är han väldigt bra sällskap, och han kan dessutom lyssna på TV:n samtidigt (till skillnad från Benny som bara brukar kunna koncentrera sig på en sak i taget ;P).

Funderar lite på när Benny tänkt komma hem... han har varit där från 12.30 så jag tycker det borde bli långtråkigt snart, eller åtminstonde jobbigt och tröttsamt ;)

I morgon står ett museibesök på "att-göra"-listan :).

Fredagsmyset fortsätter^_^

~*Milla*~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar