lördag 24 mars 2012

Storasyster och lillebror på historiska museet

Idag tog jag med lillebror till Historiska museet. Som vanligt blev det lite stressigt när vi skulle dit, vi är väldigt dåliga på att vara i god tid tydligen.. hade planerat att gå på en visning om Birkaflickan kl 13.00 och klockan 13.02 gick vi upp för trapporna till muséet. Jag var sur på mig själv för jag trodde att det bara skulle vara en visning och hade velat ta med Kevin på den. Men väl framme vid biljettkassan såg jag att det var visning både kl 12, 13 och 14, så jag sa till Kevin att vi kunde gå timmen efter. Men bättre blev det! Tjejen i kassan hörde tydligen att vi ville gå på den, så hon sa att vi kunde gå ikapp visningen som börjat 13.00 eftersom den precis börjat. Såå att vi stressade lite till muséet gjorde ingenting - vi hann ju iaf i tid ;)

100 år gammalt skelett, tillhörande Birkaflickan
http://www.historiska.se/
Birkaflickan Disa
http://www.historiska.se/
Storasyster och lillebror

Gick där inne i 2½ timme - vikingatiden och guldrummet tyckte vi båda mest om - och sen hade vi lite ont i fötterna. Tog med mr. lillebror till McDonalds på Karlaplan där vi smaskade i oss varsin cheese och varsin mcFlurry. Vi testade den nya smaken "Dajm: choklad o chili", men föredrar nog originaldajm. Tvingade sen med mig honom in i några affärer innan vi köpte jordgubbar o glass på Ica och därefter gick hem. Eller nästan hem. Gav honom en liten rundtur på KTH också, ett önskemål han hade som jag var tvungen att uppfylla ;) Han sa dels att det såg ut som Hogwarts, att det var aaasstort och att skolan såg ut som bilden på en liten marabouchokladkaka. Kanske har han rätt? hehe.
KTH ?

Testade solbrillor på Indiska

Nu sitter vi återigen och väntar på Benny som är i skolan och sliter. Vi börjar bli hungriga, och ikväll tänkte vi lyxa till det med pizza eller kebab. Är ju inte varje dag lillebror är på besök, måste ju fjäska så att han vill komma tillbaka nån gång ;) Benny kom heeeem..!

~*Milla*~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar