måndag 30 juli 2012

Bowling, utgång, marknad, besök och brön...

Ja då blev det lite tid över till bloggen idag också. To bad I have nothing viktigt to berätta... Har glömt eller inte haft tid.. eller varit lat, så har inte lagt in bilderna på posar-Molly än men det kommer så småningom. Har däremot fört över några andra random bilder från mobilen till datorn, så jag kan ju bjuda på dem i stället. Sen när jag har skrivit klart allt intressant jag har att berätta. So... Juste, helgen har faktiskt varit ganska händelserik! Jobbade natt torsdag 23 till 07 fredag morgon, och när vi (syrran och jag) vaknade (kl 2...) åkte vi en sväng till stan. Sen hann vi bara hem, käka och vända så bar det av in till stan igen. Hon för bio, och jag för bowling och utgång med vänner. Träffade en gammal klasskompis som jag inte träffat på väldigt länge, sånt är alltid kul. Hon har gått och blivit tillsammans med en kompis till Benny, sånt är alltid kul. Hennes pojkvän är kompis med min pojkvän, låter inte det bra?

Vann bowlingen gjorde jag, 160 p första serien och 120 p på den andra så det gick väll rätt bra tycker jag. Om man bara kunde hoppa över alla tabbar man gör när man slänger iväg klotet - som antingen glider av eller äter upp fingrarna. Kan ju fundera på om man får lyckoträffar eller har otur.. :P

Benny och jag följde med Bekka, Chrille och Lajnus på Malmamarknaden i lördags. Från typ 10.30 till nån gång 16-17 var vi där - tror ni vi var trötta sen? Haha. Benny somnade i bilen på vägen hem, ovanligt ;) Samlingen med bilder på när han somnat börjar bli ganska fin nu. Funderar på att köpa ett album där jag sätter in alla sovbilder på honom. Inte alls en dum idé ;)



Främmande har vi haft också, nu jävlar händer det gräjer i bloggen alltså. Fick ju massor att skriva om. Morbror Ted har varit här sen i torsdags men åkte hem idag (söndag). Och deras - hans och mammas - kusin var här på besök igår till tidigt idag (söndag).

Jobbet körde igång idag efter en allt för kort helg. Tiden går så sjukt fort, inte minst helgerna. Har redan jobbat i fyra veckor och har bara två kvar. Sen är jag ledig i tre veckor ungefär innan skolan börjar. Ska bli kul att se hur det löser sig med bostad och pendling och grejer, blir inte klok på allt. Mycket att hålla koll på.

Nu börjar jag bli aningen trött, så jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig. Blev en fin roman idag, en mycket händelserik och spännande sådan. Typ, ungefär. *gäsp* Godnatt!

En flitig dag på jobbet... ser inte ut så här. Lite bröd den här dagen med andra ord.

Se på vårt fiina bröd... fick läcka ner de större lamporna för att locka ut fågeln som så
gulligt flaxade omkring där inne. Stackars lille fågel.

Märks att man jobbar på brödfabrik.. Annars finns en max två olika sorter.

Randombilden där Molly och Zita åker bil. Molly älskar det och Zita åker med
bara för att Molly gör det :P Sötnosar!

Var med syrran till Katrineholmsområdet häromdagen och såg denna skylt.
Undrar vad det är för trevliga rumpnissar som bor där...

~*Milla*~


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar